Socijalistička Štampa u Srbiji do XX veka. Izbor članaka. [Predgovore napisali: N. Grulović i M. Cenić] (Prosveta, 1951)
Prilozi istoriji radničkog pokreta u Srbiji. Red. odbor: N. Grulovič i M. Todorović.