Ons wapen : . Ons wapen tot verbetering der economische toestanden
Ook met ondertitel: orgaan van den Haagschen Bond tot Bestrijding der Duurte. Ook o.d.t.: Ons wapen tot verbetering der economische toestanden. Ook: Nederlandsche Bond tot Bestijding der Duurte.