Schrijver Hans (Hendrikus Frederikus) van der Kallen (Havank) met vrouw Cynthia Isobel Trevor Vickers en poedel Nicholas Nickleby - Meerendonk, Ben van,
Schrijver Hans (Hendrikus Frederikus) van der Kallen (Havank) met vrouw Cynthia Isobel Trevor Vickers en poedel Nicholas Nickleby.