Opening van het Europees Universitair Instituut met het bezoek van de president van Italië. In het midden Kohnstamm handenschuddend met Leone (1976)
Opening van het Europees Universitair Instituut met het bezoek van de president van Italië. In het midden Kohnstamm handenschuddend met Leone.