Concept commentaar voor het NTS programma over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. Zie ook: BG GB1/391 - Stoelinga, ...,
Concept commentaar voor het NTS programma over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. Zie ook: BG GB1/391.