Sto let tělesné výchovy v okrese Písek. 1868-1968. Sborník stat/70i k dějinám tělesné výchovy. Autorský kolektiv: O. Peroutka, [V. Linhart, A. Rybák a.j.] (Československý svaz tělesné výchovy, 1968)
S bibliogr., il. a rejstř.