Verkiezingsfolder 1977 met handgeschreven boodschap van Den Uyl op achterzijde. Foto voorkant gemaakt bij bekendmaking val kabinet - Toussaint, Dolf,
Verkiezingsfolder 1977 met handgeschreven boodschap van Den Uyl op achterzijde. Foto voorkant gemaakt bij bekendmaking val kabinet.