Liberalisme, socialisme en katholieke staats- en maatschappijleer. Vrij bew. naar het Duits door P.J.M. Aalberse, Dl. 1. Katholieke staats- en maatschappijleer (Futura)
1. Grondslagen der Katholieke staats- en maatschappijleer 1908. XVI, 152. 0 - Met reg.