Advies uitgebracht aan de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid inzake wijkverpleging grote steden (Centrale Raad voor de volksgezondheid, 1967)
Overdruk uit: Verslagen en mededelingen betreffende de volksgezondheid 67.05.