Demonstratie op de Vijzelstraat tegen 13-weken compromis van VVD/PVDA. Op de tweede rij in 't midden Leydesdorff met rechts naast zich Meulenbelt - Babeliowsky, Paul
Demonstratie op de Vijzelstraat tegen 13-weken compromis van VVD/PVDA. Op de tweede rij in 't midden Leydesdorff met rechts naast zich Meulenbelt.