Groep dienstweigeraars bij antimilitaristische demonstratie in Amsterdam. Plaats personen aangegeven op achterzijde
Groep dienstweigeraars bij antimilitaristische demonstratie in Amsterdam. Plaats personen aangegeven op achterzijde.