Nationale en internationale landbouwtentoonstelling te 's-Gravenhage in September 1913. Bijzondere catalogus. Afdeeling: maatregelen ter verbetering van den toestand ten plattelande, inzonderheid van den landarbeider. Samengest. door Mr. van Meerdijk (Mouton, 1913)
Koninklijke Nederlandsche Landbouwvereeniging.