Katholiek staatkundig maandschrift. Uitg. der Katholieke Volkspartij. . Politiek. Uitg. van de Katholieke Volkspartij
Vanaf (1964/65) o.d.t.: Politiek. Voortgezet als: Politiek perspektief. Tijdschrift van het Centrum voor Staatkundig Vorming (ZO 31413).