De R.K. middenstander. Officieel orgaan van den Ned. R.K. Middenstandsbond
Voortzetting van: De Nederlandsche hanze. Orgaan ... (ZK 17156). - Voortgezet als: Bouwen en streven. Tijdschrift ... (ZO 17035).