De socialisten. Personen en stelsels. Een groep vergeten figuren uit het Engeland der vorige eeuw (Van Kampen, 1904)
Met reg. Bijlage: Th. Hodgskin, Labour defended. Vert. door J. de Hoop Scheffer. p. 333-376.