Vorming van de stoet op de Fentener van Vlissingenkade. V.l.n.r.: Van der Louw (PvdA), Coppes (PPR), Van der Scheer, De Zeeuw (KVP), Klompé (Pax Christi), Bakker (CPN), ?, Aarden, De Leeuw (ANJV)
Vorming van de stoet op de Fentener van Vlissingenkade. V.l.n.r.: Van der Louw (PvdA), Coppes (PPR), Van der Scheer, De Zeeuw (KVP), Klompé (Pax Christi), Bakker (CPN), ?, Aarden, De Leeuw (ANJV).