Ill. bij gedicht "De natuurlijke hsitorie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans - Hahn, Albert
Ill. bij gedicht "De natuurlijke hsitorie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans.