Interview uit de serie van de NTS over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. Regie: A. Tjepkema - Reve, Gerard J.M. van het.
Interview uit de serie van de NTS over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. Regie: A. Tjepkema.