V.l.n.r. De Boer, Gaay Fortman en Drees jr.. Op een bijeenkomst t.g.v. de onthulling van een standbeeld voor Gerbrandy. Op het schilderij is Churchill afgebeeld - Singels, Han (1977)
V.l.n.r. De Boer, Gaay Fortman en Drees jr.. Op een bijeenkomst t.g.v. de onthulling van een standbeeld voor Gerbrandy. Op het schilderij is Churchill afgebeeld.