Bij de opening van een fototentoonstelling over de gebeurtenissen tijdens de huwelijksdag van Beatrix en Claus - Jaring, Cor
Bij de opening van een fototentoonstelling over de gebeurtenissen tijdens de huwelijksdag van Beatrix en Claus.