Tekst onder karikatuur: "SAM. Daarna POTHUIS. Toen POO-TWIE. Nu weer POTHUIS. Straks weer SAM. Nooit weer POO-TWIE". Uit: De Telegraaf
Tekst onder karikatuur: "SAM. Daarna POTHUIS. Toen POO-TWIE. Nu weer POTHUIS. Straks weer SAM. Nooit weer POO-TWIE". Uit: De Telegraaf.