De grondwet van de Unie van Socialistische Sowjet-Republieken. Aangenomen door het buitengewone, achtste Sowjet-Kongres der USSR, op 5 December 1936. Uit het Russisch vert. door W.S. van Reesema (Amsterdam, 1937)
Uitg. Pegagus.