Ord. Prof. Dr. G. Kessler'in sosyoloji tarihimizdeki yeri ve Türkiyedeki yayinlarinin bibliyografyasi (Sermet, 1964)
Istanbul Üniversitesi Iktisat Fakültesi Mecmuasi cilt: XXIII, sayi: 3-4 den ayri basim.