Laatste openbare vergadering VSV in Constantia, Rozengracht 152, voor de sluiting van het gebouw. Plaats van personen aangegeven op achterzijde. Affiche rechts handelt over de Hogerhuis-zaak. Call number BG C18/38 uit archief F. Domela Nieuwenhuis, met aantekeningen - Baum, P.
Laatste openbare vergadering VSV in Constantia, Rozengracht 152, voor de sluiting van het gebouw. Plaats van personen aangegeven op achterzijde. Affiche rechts handelt over de Hogerhuis-zaak. Call number BG C18/38 uit archief F. Domela Nieuwenhuis, met aantekeningen.