Interview Tania Leon en Maaike Meijer - Leon, Tania.
Interview over hun reis naar Zuid-Afrika, vrouwenorganisaties aldaar, etc. door L.Raadschelders en I.Dubel. Bijlage met uitgetypte tekst interview.