Ter gelegenheid van het bezoek van President Fallières aan Rusland is Niki van plan een reuzen progrom te organiseeren - Hahn, Albert
Titel prent: Russische volksspelen : ter gelegenheid van het bezoek van president Fallières aan Rusland, zal tsaar Nicolaas... Links Nicolaas II, rechts Fallières.