Origineel in rijksarchief Noord Brabant. Meijer spreekt. Serie van twee foto's van verkiezingsbijeenkomst (1937)
Origineel in rijksarchief Noord Brabant. Meijer spreekt. Serie van twee foto's van verkiezingsbijeenkomst.