"Aletta" [Jacobs] en later. [Onder red. van M. Rood-de Boer. Met voorw. van M.A.M. Klompé] (Van Loghum Slaterus, 1968)
Met bibliogr. Uitg. in samenwerking met de Vereniging van Vrouwen met Academische Opleiding ter gelegenheid van haar vijftigjarig bestaan.