Zebedeus Fynman ziet door den verkeerden kant van zijn binocle en komt dan tot de verkeerde ontdekking dat de berg Petitionnementshandteekeningen zeer klein is - Hahn, Albert
Titel prent: De berg van handteekeningen : "Het is 'n heele berg, maar als ik door den verkeerden kant...".