Op Schiphol heeft Minister van Ontwikkelingshulp Pronk (links) de Joegoslavische Minister van Buitenlandse Zaken Vratasu ontvangen
Op Schiphol heeft Minister van Ontwikkelingshulp Pronk (links) de Joegoslavische Minister van Buitenlandse Zaken Vratasu ontvangen.