Onthulling monument concentratiekamp Schoorl. V.l.n.r.: Henny de Winter (met bloemen Sneevlietherdenkingscomité), Tinus de Winter, Schekkerman
Onthulling monument concentratiekamp Schoorl. V.l.n.r.: Henny de Winter (met bloemen Sneevlietherdenkingscomité), Tinus de Winter, Schekkerman.