Vakorganisatie naar christelijke beginselen. Toelichting bij de stellingen over "De patroons en de vakorganisatie" [..., Utrecht den 17den Juni 1903 (Höveker & Wormser, 1903)
Overgedr.: "Boaz", orgaan van de Vereeniging van Nederlandsche Patroons "Boaz"