Maat incl. houten lijst met glas. Op de achterkant geschreven: 'Ter herinnering aan de dag, dat wij één van ons vijven moesten achterlaten..."
Maat incl. houten lijst met glas. Op de achterkant geschreven: 'Ter herinnering aan de dag, dat wij één van ons vijven moesten achterlaten..."..