Het complot ontmaskerd, of De taktiek der sociaal-demokraten (de Boer, 1903)
Een uitvoerig verslag van de twee beruchte nachtvergaderingen te Amsterdam, na het eindigen der reuzenstrijd der Nederlandsche arbeiders.