'Clio inauguratie (begin cursus '97/98'. In het midden met opgespeld insigne en met lorgnet Adama van Scheltema - Schuitvlot, Nic., (1897)
'Clio inauguratie (begin cursus '97/98'. In het midden met opgespeld insigne en met lorgnet Adama van Scheltema.