Interview met Sanders in het radioprogramma 'Mensen, mensen' over zijn leven en zijn werk. Uitgezonden op 8 oktober en 31 december 1981 - Sanders, Paul F. (1981)
Interview met Sanders in het radioprogramma 'Mensen, mensen' over zijn leven en zijn werk. Uitgezonden op 8 oktober en 31 december 1981.