De Indische regeling van de arbeidsovereenkomst. Geschiedenis van het Koninklijk Besluit van 12 Juni 1926, no 33 (Indisch Staatsblad, no 335) [...]. Verzameling van de ontwerpen, gewisselde stukken, gevoerde beraadslagingen, nz. bijeengebracht en gerangschikt door A.G. Vreede. Dl 1 en 2 (de Vereeniging voor Studie van Koloniaal-Maatschappelijke Vraagstukken enz.)
Met reg. en tab.