"Op voor het asylrecht voor alle anti-fascistische emigranten". Hitler boven hakenkruis, Torgler rechts boven. Thälmann rechts onder
"Op voor het asylrecht voor alle anti-fascistische emigranten". Hitler boven hakenkruis, Torgler rechts boven. Thälmann rechts onder.