Serie van drie foto's van een vergadering. V.l.n.r.: Spee, Van Wessem, Meijer, Kuyle, De Kuyper. Origineel in rijksarchief Noord Brabant (1938)
Serie van drie foto's van een vergadering. V.l.n.r.: Spee, Van Wessem, Meijer, Kuyle, De Kuyper. Origineel in rijksarchief Noord Brabant.