Hearing Veendam over plan-Kikkert om in Ter Apel een militair oefenterrein in te richten. "Jeugdige opposanten hebben zich meester gemaakt van de microfoon" (1970)
Hearing Veendam over plan-Kikkert om in Ter Apel een militair oefenterrein in te richten. "Jeugdige opposanten hebben zich meester gemaakt van de microfoon".