Dales op bezoek in Japan i.v.m. de Driedaagse en de vriendschapsband tussen Nijmegen en Higashimatsuama - Teeffelen, Jan van
Dales op bezoek in Japan i.v.m. de Driedaagse en de vriendschapsband tussen Nijmegen en Higashimatsuama.