Stedenbanden festival - Beira, Mozambique - Managua, Nicaragua - Mark, Harm-Jan van der, (1996)
Zaterdag 10 november (1996) in Paradiso, Amsterdam , onder auspiciën van Ontwikkelingseducatie Stedenbanden Amsterdam.