Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood

Rapport van een door de Nederlandse Vereniging van Meelfabrikanten ingestelde "Commissie voedingswaarde brood", met medewerking van het Instituut voor Graan, Meel en Brood. T.N.O.

Bibliographic Details
Institution:International Institute of Social History
Format: TEXT
Published: 's-Gravenhage, 1961.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10622/7E782D86-12A2-44A7-AF1A-D8287A971BB5
_version_ 1771405152205406219
collection Books and Brochures on Social History from IISH Library, 1500-2013
dateSpan 1961.
description Rapport van een door de Nederlandse Vereniging van Meelfabrikanten ingestelde "Commissie voedingswaarde brood", met medewerking van het Instituut voor Graan, Meel en Brood. T.N.O.
format TEXT
genre libraryUnit
id bulk_F30FBEF0-962F-4DFF-AB69-499E8F3860D3
institution International Institute of Social History
publishDate 1961.
publisher 's-Gravenhage,
spellingShingle Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood
title Het brood in de Nederlandse voeding- een literatuurstudie over de samenstelling en voedingswaarde van tarwe, meel en brood
url http://hdl.handle.net/10622/7E782D86-12A2-44A7-AF1A-D8287A971BB5