Als seminarist tjdens een uitstapje met enkele medestudenten. Meijer: bovenste rij rechts (met hoed). Origineel in Rijksarchief Noord-Brabant, archief Arnold Meijer IV, 2.20
Als seminarist tjdens een uitstapje met enkele medestudenten. Meijer: bovenste rij rechts (met hoed). Origineel in Rijksarchief Noord-Brabant, archief Arnold Meijer IV, 2.20.