Carro de trekhond: "Ja maar, ze behandelen je heelemaal volgens den Bijbel, bij de schepping kwamen ook eerst de beesten en eerst later de menschen aan de beurt - Hahn, Albert
Titel prent: De trekhond en de vogel gaan voor "Ja man, het gaat in de Kamer net als bij de Schepping...".