In atelier van Kees van Dongen (rechts zittend). V.l.n.r. staand Huyge, Margreet, Kaya, Guus. Zittend links grootvader Jan en, midden, Guusje van Dongen - Cohen, Alexander
In atelier van Kees van Dongen (rechts zittend). V.l.n.r. staand Huyge, Margreet, Kaya, Guus. Zittend links grootvader Jan en, midden, Guusje van Dongen.