Tekst: "Hançurkan GOLKAR (vernietig GOLKAR)". Met het logo van JAKER met de woorden 'elk mens is een kunstenaar, elke plek een podium' (2001)
Tekst: "Hançurkan GOLKAR (vernietig GOLKAR)". Met het logo van JAKER met de woorden 'elk mens is een kunstenaar, elke plek een podium'.