Diverse liederen van de vredesbeweging o.a. 'Volkellied', 'Wereldvredeslied' van E. Busch en 'Anti N-bom lied', vnl. gezongen door F. Lambrechts - Lambrechts, Frits.
Diverse liederen van de vredesbeweging o.a. 'Volkellied', 'Wereldvredeslied' van E. Busch en 'Anti N-bom lied', vnl. gezongen door F. Lambrechts.