Serie van drie foto's van de bijeenkomst in Parkschouwburgtuin na oplossing van de crisis betreffende de positie van het bestuur. Plantage Doklaan. Het bestuur en omstanders. Plaats van personen aangegeven op achterzijde. Zie ook BG C2/170 - Heide, D.B. van der,
Serie van drie foto's van de bijeenkomst in Parkschouwburgtuin na oplossing van de crisis betreffende de positie van het bestuur. Plantage Doklaan. Het bestuur en omstanders. Plaats van personen aangegeven op achterzijde. Zie ook BG C2/170.