Rede op de politieke bijeenkomst te Rangoon ([Den Haag])
Bevat ook: Gemeenschappelijke verklaring van de Voorzitter van de Ministerraad der USSR: N.A. Bulganin, van het lid van het Presidium van de Opperste Sowjet der USSR: N.S. Chroestjow en van de Minister-President der Birmaanse Unie: Oe Noe. Officiële mededeling omtrent Sowjet-Birmaanse economische betrekkingen. Persafd. van de Ambassade der USSR in Nederland.